Akkumulátor házhozszállítás

TOP akkumulátorok, akkumulátor töltők, motorolajok és elektromos rollerek

Látogató számláló

0
1
1
0
1
2
7

Fogyasztói tájékoztató

 

2022. április 6. után vásárolt TAB Magic személygépkocsi akkumulátorokra 2 év garanciát vállalunk!

Kedves Vásáróink!

A világjárvány  miatt lelassult gyártás és áruszállítás, valamint  a valuta és deviza árváltozás miatt beszállítóink az általunk forgalmazott termékek árát akár naponta is változtahatják. Megrendelése után felvesszük önnel telefonon a kapcsolatot, és tájékoztatjuk az aktuális árról és készletről. Elnézést a kellemetlenségért, sajnos ennél pontosabb megoldást még nem tudunk a mostani helyzetre. 

Akkumulátor töltők

Kiváló minőségű akkumulátor töltők a legjobb áron!

Rendelj megbízható forrásból akkumulátor töltőt!

 

 

Akkumulátortöltőkkel is állunk rendelkezésére!

Mindenki tudja, hogy a járművekben milyen fontos szerepet játszik az akkumulátor. Ez adja az energiát az olyan műveletekhez, mint a központi zár nyitása, a riasztó működtetése, az elektromos kiegészítők használata, de biztosítja az indításhoz szükséges feszültséget is. Ezért fontos, hogy a megfelelőt válasszuk belőle, de nem szabad megfeledkezni az akkumulátortöltőkről sem.

Az akkumulátortöltőkre alapvetően bármikor szükség lehet, de a legtöbbször hideg időben kellenek.Ugyanúgy, mint az akkumulátorokból, nem szabad ismeretlen márkájú termékeket használni, mert ezek nem működnek megbízhatóan és sok bosszúságot okozhatnak. A töltéshez nem kell kivenni az áramforrást a helyéről, egyszerűen rácsatlakoztatható az akkutöltő. Miközben töltjük, ne indítsuk be a motort!

Amennyiben megbízható akkumulátortöltőt szeretne vásárolni, a legjobb, ha hozzánk fordul! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal áll rendelkezésére, rendeljen kedvére, és tegye fel bátran kérdéseit!